FAQ

 

Veelgestelde Vragen

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Uw bestelling wordt binnen 24 tot 72 uur verzonden, afhankelijk van wanneer u de bestelling heeft geplaatst. Onze levertijden, zoals gespecificeerd op de site, zijn als volgt: 

Alle bestellingen worden binnen 72 uur verzonden. Aan de andere kant, elke bestelling die op vrijdag na 12 uur op de site wordt geplaatst, na 12 uur de dag vóór een feestdag, op zaterdag of zondag, begint de periode van 72 uur op de eerstvolgende werkdag.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vertragingen van de vervoerders en we nodigen u uit om regelmatig de status van uw bestelling te controleren met behulp van uw trackingnummer dat u per e-mail wordt toegestuurd.

Waar kan ik mijn orderbevestiging vinden?

De bevestiging van uw bestelling wordt automatisch verzonden naar het e-mailadres dat u ons heeft opgegeven bij het plaatsen van uw bestelling. Als u geen bevestigingsmail heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via het adres Hello@bobokid.be of via het contactformulier dat u vindt in de rubriek Contact. Houd er rekening mee dat uw e-mail ter bevestiging van uw bestelling in de ongewenste e-mail van uw mailbox kan staan.

Ik heb een probleem met mijn bestelling

Wij nodigen u uit om onze rubriek te raadplegen voorwaarden  Je vindt er de toelichting bij de bestellingen, maar als je het antwoord op je vraag niet vindt, kan je ons contacteren op het volgende adres, Hello@bobokid.be

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Helaas kunnen we uw bestelling niet wijzigen. Als u een of meer artikelen wilt toevoegen, moet u een nieuwe bestelling plaatsen.

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Neem dan contact met ons op via Hello@bobokid.be of via het contactformulier in de rubriek Contact.

U heeft 14 dagen de tijd om de artikelen in de originele, ongebruikte verpakking te retourneren. Nadat we de conformiteit van de artikelen hebben geverifieerd, zullen we binnen 30 dagen overgaan tot terugbetaling via dezelfde betaalmethode die voor uw bestelling is gebruikt.

De verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

U kunt de voorwaarden voor retourzending en terugbetaling raadplegen via de sectie voorwaarden

Welke betaalmethode kan ik gebruiken?

We accepteren Bancontact, Visa en Mastercard.

 

Is het mogelijk om een cadeau te geven?

We bieden cadeaubonnen aan, die u kunt vinden in de sectie cadeaubon.

 

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

U kunt contact met ons opnemen via e-mail, op Hello@bobokid.be of via ons contactformulier in de rubriek contact

 

Ik heb nog een vraag

Als we niet al je vragen hebben kunnen beantwoorden, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen op hello@bobokid.be of via het contactformulier dat je op de pagina vindt contact, We zullen zo snel mogelijk reageren.