Wie zijn we?

Sinds enkele jaren proberen we samen met mijn man onze impact op de aarde te verminderen en op een meer verantwoorde manier te consumeren. We realiseerden ons dat het niet altijd gemakkelijk was om producten te vinden die aan onze criteria voldeden: lokaal, ecologisch verantwoord, duurzaam. En hoewel het in de voedingsindustrie mogelijk is om de herkomst en samenstelling van ingrediënten te verifiëren, is dit zelden het geval voor kleding en andere consumptiegoederen.

 

Daarom kwam ik na de geboorte van onze tweede dochter op het idee om ouders die onze waarden delen, te helpen producten te vinden die aan hun verwachtingen voldoen. Dit is hoe Bobokid is ontstaan.

 

Het idee is simpel: breng kleine Europese producenten samen die duurzame en verantwoorde producten aanbieden, maar ook tweedehands kleding aanbieden om je kindjes op een meer ecologische manier te kleden.

 

Alle nieuwe producten worden onder de loep genomen en ik bied u de garantie van lokale, voornamelijk Europese fabricage. En als je ooit een tegenstrijdigheid ontdekt tijdens je onderzoek, laat het me weten en ik zal het assortiment dienovereenkomstig corrigeren.

 

Het aangeboden assortiment is nog klein, maar Bobokid zal groeien om aan uw verwachtingen te voldoen met respect voor de waarden die aan de basis liggen van zijn creatie.

 

Ik wens je een prettige ontdekking en aarzel niet om contact met mij op te nemen via de link Contact. Bent u zelf fabrikant of producent en wilt u deel uitmaken van het Bobokid-avontuur, dan beantwoord ik graag uw vragen.

 

Tot binnenkort,

Delphine