Shipping policy

 LEVERING

We bezorgen overal in België, Luxemburg en Europees Frankrijk, de verzendkosten variëren naargelang het gewicht van je pakket. Als een artikel niet bij je past, heb je 14 dagen de tijd om het aan ons te retourneren.

DE BEZORGING 

In België:

  • In relaispunt via Mondial Relay. De aangekondigde levertijden zijn 3 tot 5 dagen. We bieden levering aan Mondial Relay-punten vanaf € 60. Onder dit bedrag vragen wij u € 3,50 bij te dragen voor de verzending.
  • Thuis via Bpost. De door Bpost aangekondigde levertijden zijn maximaal 2 werkdagen. We bieden thuislevering aan vanaf 75 €. Onder dit bedrag vragen wij u € 5,50 bij te dragen voor de verzending.

In Luxemburg:

 We bieden alleen levering aan via het Mondial Relay-punt in Luxemburg.

De door Mondial Relay aangekondigde levertijden zijn 3 à 5 dagen. We bieden levering aan Mondial Relay-punten vanaf € 60. Onder dit bedrag vragen wij u € 3,50 bij te dragen voor de verzending.

In Frankrijk :

We bieden alleen levering aan via Mondial Relay point in Frankrijk. 

De door Mondial Relay aangekondigde levertijden zijn 3 à 5 dagen. Wij bieden levering aan een Mondial Relay punt aan vanaf € 75, -. Onder dit bedrag vragen wij u € 5,50 bij te dragen voor de verzending.


Heeft u een verzoek voor levering in het buitenland, neem dan gerust contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. 
DE BESTELLINGEN

Alle bestellingen worden binnen 72 uur verzonden. Aan de andere kant, elke bestelling die op vrijdag na 12 uur op de site wordt geplaatst, na 12 uur de dag vóór een feestdag, op zaterdag of zondag, begint de periode van 72 uur op de eerstvolgende werkdag.